Over ons

Stijl, sfeer & inspiratie is waar wij voor staan!

Geen standaard werk maar creatief bedacht, uitgewerkt en uitgevoerd op uw locatie. Wij hebben alles in eigen beheer, van wekelijkse vers abonnementen tot project in richting voor een bruiloft of evenement.

Mijn naam is Ciska Strating en samen met mijn partner Ton Blom staan wij voor kwaliteit, aandacht en creativiteit. Uiteraard werken wij zoveel mogelijk met natuurlijke en duurzame materialen en onze verse bloemen zijn zo mogelijk fair trade en van Hollandse bodem!  Ik ben ruim 25 jaar bloemist/ arrangeur en voorheen 14 jaar eigenaar van De Boeketterie in Alkmaar & Bergen. Ton heeft ruim 30 jaar kennis in planten en daardoor kunnen wij een totaal plaatje aan groen & bloem projecten verzorgen.

3 jaar geleden hebben wij besloten om ons op de zakelijke markt te richten vanuit onze atelier/ showroom De TelefoonCentrale in Alkmaar. En dit met groot succes. Wij kunnen nu de aandacht aan elke opdracht geven wat het verdient. En op tijden dat het u uitkomt, ook ’s avonds en in t weekend.  Heeft u een vraag, mail of bel mij gerust. Uiteraard bent u ook welkom in ons atelier en werken wij op afspraak en op bestelling. Ook voor een weekendboeket voor bij u thuis.

Ciska

Bloemen bestellen

Bloemenabonnementen

Ik wil graag meer informatie over jullie bloemenabonnementen

Wat vinden onze klanten van ons

 • "Eigentijds en klassiek tegelijk. Art & Flowers, maakt al jaren voor ons de bloemenarrangementen in onze horecabedrijven. Zonder het het te weten verandert  art & flowers elk kwartaal de sfeer in de restaurants bijpassend het seizoen. Daarnaast zijn de bloemen altijd fris, maar dat geldt ook voor Ciska. Ik heb haar nog nooit 1 dag chacherijnig gezien en dat zie je terug in de bloemen. Voor ons mag er maar 1 de boeketten maken en dat is Ciska."

  Vriendelijke groet,

  Henry's Groep Peter Visser

 • "Ook onze medewerkers reageren blij en enthousiast op de verassing dus het was een geslaagde actie. Dank voor je hulp en de perfecte uitvoering."

  Peter Blauwboer
  Taqa Theather de Vest

 • "Ik kan Art & Flowers Business van harte aanbevelen vanwege de prachtige verse boeketten - zeer gevarieerd van samenstelling - en de zeer adequate en vriendelijke bezorgservice!"

  Met vriendelijke groet,
  Monique Egbers
  secretariaat raad van bestuur
  MCA Gemini Groep
 • "Voor mij staat Ciska van Art & Flowers Business voor:
  Meedenkend, Vakkundig en Betrokken."

  Gerwin Toebes
  Monuta Toebes Uitvaartverzorging

 • "Art & Flowers is een prachtig bedrijf, erg persoonlijk waar wij van houden en levert altijd top kwaliteit. Voor onze opdrachten geven we altijd aan wat we ongeveer willen en het eindresultaat is altijd verbluffend, van het eerste telefoon contact tot aan de stipte bezorging."

  Pure Culinaire, Bas van Venrooij

Hoi ik ben Ciska

van Art & Flowers

Ik ben Bloemist Arrangeur in hart en nieren, ga geen uitdaging uit de weg en volg mijn intuïtie op zoek naar nieuwe uitdagingen. Met 25 jaar ervaring als bloemist/ arrangeur heb ik nog steeds veel plezier in mijn vak en geniet ik van alle opdrachten die wij mogen uitvoeren.
Van verjaardagsboeket tot complete aankleding voor een evenement of uitvaart. Ik ben pas klaar als u tevreden bent.

06 51 18 85 85

logo

Art & Flowers business

De TelefoonCentrale, Unit 0.03
Koelmalaan 350
1812PS Alkmaar

Wilt u langskomen in ons atelier/ showroom?
Bel dan even van te voren.

Contact

072 540 4000
06 51 18 85 85

Neem contact op