MBO / MVO

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Wij zijn aangesloten bij Stichting De Waaier; het Platform waar vraag en aanbod samen komen. Stichtingen die iets willen ontvangen en bedrijven die iets willen geven. En dat geven gunnen wij andere ook. Hoe mooi is het dat wij diverse projecten kunnen voorzien met bloemen of planten! Voor 2014 geven wij 10x een half jaar bloemen abonnement weg aan stichtingen die dat willen. Dit gaat onder toezicht van De Waaier.

In 2013 hebben we 100 ijsbaan kaartjes weggegeven aan de kinderen via de voedselbank. Zo konden ook deze kinderen heerlijk schaatsen op het Canadaplein in Centrum Alkmaar. Even kind zijn, gelijk aan andere kinderen. en dat was echt een groot succes!

Esdege Reigersdaal was verhuisd naar een nieuwpand en daar hebben wij 5 mooie setjes van 2e hands potten en 2e hands grote groene planten naar toe gebracht. Klant blij, Esdege Reigersdaal blij. Zie ook op www.de-waaier.nl

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Verantwoording nemen voor wat we doen. Zo gebruiken wij inpakpapier wat makkelijk recycle baar is, rijden we zuinig met schone diesel, laten we de bloemen “zuinig” bezorgen met een combinatie inkoop en kopen we het liefst biologische bloemen uit Nederland. Weg gooien is zonde maar papier in de papier bak, groen in de groenbak en noem zo op. Het zijn de kleine beetjes die het doen.

 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Wilt u een boeket bestellen, heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook 072-5404000

logo

Art & Flowers business

De TelefoonCentrale, Unit 0.03
Koelmalaan 350
1812PS Alkmaar

Wilt u langskomen in ons atelier/ showroom?
Bel dan even van te voren.

Contact

072 540 4000
06 51 18 85 85

Neem contact op