MBO / MVO

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen

Wij zijn aangesloten bij Stichting De Waaier; het Platform waar vraag en aanbod samen komen. Stichtingen die iets willen ontvangen en bedrijven die iets willen geven. En dat geven gunnen wij andere ook. Hoe mooi is het dat wij diverse projecten kunnen voorzien met bloemen of planten! Voor 2014 geven wij 10x een half jaar bloemen abonnement weg aan stichtingen die dat willen. Dit gaat onder toezicht van De Waaier.

In 2013 hebben we 100 ijsbaan kaartjes weggegeven aan de kinderen via de voedselbank. Zo konden ook deze kinderen heerlijk schaatsen op het Canadaplein in Centrum Alkmaar. Even kind zijn, gelijk aan andere kinderen. en dat was echt een groot succes!

Esdege Reigersdaal was verhuisd naar een nieuwpand en daar hebben wij 5 mooie setjes van 2e hands potten en 2e hands grote groene planten naar toe gebracht. Klant blij, Esdege Reigersdaal blij. Zie ook op www.de-waaier.nl

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Verantwoording nemen voor wat we doen. Zo gebruiken wij inpakpapier wat makkelijk recycle baar is, rijden we zuinig met schone diesel, laten we de bloemen “zuinig” bezorgen met een combinatie inkoop en kopen we het liefst biologische bloemen uit Nederland. Weg gooien is zonde maar papier in de papier bak, groen in de groenbak en noem zo op. Het zijn de kleine beetjes die het doen.

 

Bloemen bestellen

Bloemenabonnementen

Ik wil graag meer informatie over jullie bloemenabonnementen

Wat vinden onze klanten van ons

 • "Eigentijds en klassiek tegelijk. Art & Flowers, maakt al jaren voor ons de bloemenarrangementen in onze horecabedrijven. Zonder het het te weten verandert  art & flowers elk kwartaal de sfeer in de restaurants bijpassend het seizoen. Daarnaast zijn de bloemen altijd fris, maar dat geldt ook voor Ciska. Ik heb haar nog nooit 1 dag chacherijnig gezien en dat zie je terug in de bloemen. Voor ons mag er maar 1 de boeketten maken en dat is Ciska."

  Vriendelijke groet,

  Henry's Groep Peter Visser

 • "Art & Flowers is een prachtig bedrijf, erg persoonlijk waar wij van houden en levert altijd top kwaliteit. Voor onze opdrachten geven we altijd aan wat we ongeveer willen en het eindresultaat is altijd verbluffend, van het eerste telefoon contact tot aan de stipte bezorging."

  Pure Culinaire, Bas van Venrooij

 • "Ik kan Art & Flowers Business van harte aanbevelen vanwege de prachtige verse boeketten - zeer gevarieerd van samenstelling - en de zeer adequate en vriendelijke bezorgservice!"

  Met vriendelijke groet,
  Monique Egbers
  secretariaat raad van bestuur
  MCA Gemini Groep
 • "Ook onze medewerkers reageren blij en enthousiast op de verassing dus het was een geslaagde actie. Dank voor je hulp en de perfecte uitvoering."

  Peter Blauwboer
  Taqa Theather de Vest

 • "Voor mij staat Ciska van Art & Flowers Business voor:
  Meedenkend, Vakkundig en Betrokken."

  Gerwin Toebes
  Monuta Toebes Uitvaartverzorging

Hoi ik ben Ciska

van Art & Flowers

Ik ben Bloemist Arrangeur in hart en nieren, ga geen uitdaging uit de weg en volg mijn intuïtie op zoek naar nieuwe uitdagingen. Met 25 jaar ervaring als bloemist/ arrangeur heb ik nog steeds veel plezier in mijn vak en geniet ik van alle opdrachten die wij mogen uitvoeren.
Van verjaardagsboeket tot complete aankleding voor een evenement of uitvaart. Ik ben pas klaar als u tevreden bent.

06 51 18 85 85
info@bloemen072.nl

logo

Art & Flowers business

De TelefoonCentrale, Unit 0.03
Koelmalaan 350
1812PS Alkmaar

Wilt u langskomen in ons atelier/ showroom?
Bel dan even van te voren.

Contact

072 540 4000
06 51 18 85 85
info@bloemen072.nl
Neem contact op