Bloemen

Bloemen zijn toch bloemen?

Nou nee!
Bloemen staan (onbewust) ergens symbool voor en zijn een visitekaartje voor uw bedrijf.
Wij creëren met bloemen een stijl en creatie wat past bij u bedrijf. Of het nu voor een vrolijke verjaardag of een sjiek bedank boeket is. Het geheel moet kloppen en daar zijn wij goed in! Uiteraard met een vers assortiment fair trade seizoensbloemen van (het liefst) Hollandse bodem.
 

Abonnementen: 

Verse bloemen: gemengd, artistiek en/of een moderne stijl met verse bloemen: elk week compleet in een passende leenvaas kant en klaar bij u bezorgd. Zijde boeketten: duurzaam & natuurlijke materialen wisselend per seizoen. Voor daar waar de locatie te warm, te droog of te donker is is zijde een goede kleurige vervanging. Ik kom graag bij u langs om te mogelijkheden te bespreken.
 

Relatiegeschenken:

Mooie seizoensbloemstukken met eventueel ambachtelijke chocolade (met logo) of een biologische fles wijn erin verwerkt. Een taart met logo en eetbare bloemen kunnen wij ook voor u regelen. Chocolade in geschenk verpakking met eetbare bloemen.
 
Wij hebben een eigen bezorgservice, Jim en Martha,  die elke ochtend een rit door Alkmaar en omstreken rijden om onze abonnementen en bestellingen op tijd rond te brengen. Om de kosten zo laag mogelijk te houden vragen wij u uw bestellingen minimaal een dag van te voren door te geven. Spoed kan altijd gebeuren natuurlijk, bel dan even! 

 

Bloemen bestellen

Bloemenabonnementen

Ik wil graag meer informatie over jullie bloemenabonnementen

Wat vinden onze klanten van ons

 • "Eigentijds en klassiek tegelijk. Art & Flowers, maakt al jaren voor ons de bloemenarrangementen in onze horecabedrijven. Zonder het het te weten verandert  art & flowers elk kwartaal de sfeer in de restaurants bijpassend het seizoen. Daarnaast zijn de bloemen altijd fris, maar dat geldt ook voor Ciska. Ik heb haar nog nooit 1 dag chacherijnig gezien en dat zie je terug in de bloemen. Voor ons mag er maar 1 de boeketten maken en dat is Ciska."

  Vriendelijke groet,

  Henry's Groep Peter Visser

 • "Art & Flowers is een prachtig bedrijf, erg persoonlijk waar wij van houden en levert altijd top kwaliteit. Voor onze opdrachten geven we altijd aan wat we ongeveer willen en het eindresultaat is altijd verbluffend, van het eerste telefoon contact tot aan de stipte bezorging."

  Pure Culinaire, Bas van Venrooij

 • "Voor mij staat Ciska van Art & Flowers Business voor:
  Meedenkend, Vakkundig en Betrokken."

  Gerwin Toebes
  Monuta Toebes Uitvaartverzorging

 • "Ook onze medewerkers reageren blij en enthousiast op de verassing dus het was een geslaagde actie. Dank voor je hulp en de perfecte uitvoering."

  Peter Blauwboer
  Taqa Theather de Vest

 • "Ik kan Art & Flowers Business van harte aanbevelen vanwege de prachtige verse boeketten - zeer gevarieerd van samenstelling - en de zeer adequate en vriendelijke bezorgservice!"

  Met vriendelijke groet,
  Monique Egbers
  secretariaat raad van bestuur
  MCA Gemini Groep

Hoi ik ben Ciska

van Art & Flowers

Ik ben Bloemist Arrangeur in hart en nieren, ga geen uitdaging uit de weg en volg mijn intuïtie op zoek naar nieuwe uitdagingen. Met 25 jaar ervaring als bloemist/ arrangeur heb ik nog steeds veel plezier in mijn vak en geniet ik van alle opdrachten die wij mogen uitvoeren.
Van verjaardagsboeket tot complete aankleding voor een evenement of uitvaart. Ik ben pas klaar als u tevreden bent.

06 51 18 85 85
info@bloemen072.nl

logo

Art & Flowers business

De TelefoonCentrale, Unit 0.03
Koelmalaan 350
1812PS Alkmaar

Wilt u langskomen in ons atelier/ showroom?
Bel dan even van te voren.

Contact

072 540 4000
06 51 18 85 85
info@bloemen072.nl
Neem contact op