Bloemen

Bloemen zijn toch bloemen?

Nou nee!
Bloemen staan (onbewust) ergens symbool voor en zijn een visitekaartje voor uw bedrijf.
Wij creëren met bloemen een stijl en creatie wat past bij u bedrijf. Of het nu voor een vrolijke verjaardag of een sjiek bedank boeket is. Het geheel moet kloppen en daar zijn wij goed in! Uiteraard met een vers assortiment fair trade seizoensbloemen van (het liefst) Hollandse bodem.
 

Abonnementen: 

Verse bloemen: gemengd, artistiek en/of een moderne stijl met verse bloemen: elk week compleet in een passende leenvaas kant en klaar bij u bezorgd. Zijde boeketten: duurzaam & natuurlijke materialen wisselend per seizoen. Voor daar waar de locatie te warm, te droog of te donker is is zijde een goede kleurige vervanging. Ik kom graag bij u langs om te mogelijkheden te bespreken.
 

Relatiegeschenken:

Mooie seizoensbloemstukken met eventueel ambachtelijke chocolade (met logo) of een biologische fles wijn erin verwerkt. Een taart met logo en eetbare bloemen kunnen wij ook voor u regelen. Chocolade in geschenk verpakking met eetbare bloemen.
 
Wij hebben een eigen bezorgservice, Jim en Martha,  die elke ochtend een rit door Alkmaar en omstreken rijden om onze abonnementen en bestellingen op tijd rond te brengen. Om de kosten zo laag mogelijk te houden vragen wij u uw bestellingen minimaal een dag van te voren door te geven. Spoed kan altijd gebeuren natuurlijk, bel dan even! 

 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken?

Wilt u een boeket bestellen, heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook 072-5404000

Hoi ik ben Ciska

van Art & Flowers

Ik ben Bloemist Arrangeur in hart en nieren, ga geen uitdaging uit de weg en volg mijn intuïtie op zoek naar nieuwe uitdagingen. Met 25 jaar ervaring als bloemist/ arrangeur heb ik nog steeds veel plezier in mijn vak en geniet ik van alle opdrachten die wij mogen uitvoeren.
Van verjaardagsboeket tot complete aankleding voor een evenement of uitvaart. Ik ben pas klaar als u tevreden bent.

06 51 18 85 85

logo

Art & Flowers business

De TelefoonCentrale, Unit 0.03
Koelmalaan 350
1812PS Alkmaar

Wilt u langskomen in ons atelier/ showroom?
Bel dan even van te voren.

Contact

072 540 4000
06 51 18 85 85

Neem contact op